Accessos directes:

Convocatòries

Segona Cimera per a la millora de la Qualitat de l'Aire a la conurbació de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la tinenta d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz; el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda; i el diputat delegat d'Espais Naturals i Medi Ambient  de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, participaran dilluns, 25 de març, en la segona Cimera per a la millora de la Qualitat de l'Aire a la conurbació de Barcelona, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona.

A l'acte també assistiran el conseller d'Interior, Miquel Buch, i representants de més d'una quarantena de municipis de la conurbació de Barcelona.

La Cimera tindrà lloc a les 17 hores. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió i caldrà que accedeixin al Palau per l'entrada principal, situada a l'Avinguda Diagonal, 686.

Un cop acabi, a les 19 hores aproximadament, s'atendrà els mitjans de comunicació. Els qui assisteixin únicament a les declaracions caldrà que entrin per l'accés situat a la cantonada dels carrers de Pere Duran Farell amb George R. Collins.

Per cobrir informativament aquest acte caldrà acreditar-se prèviament enviant un correu electrònic a premsa.tes@gencat.cat abans de les 13 hores del dilluns, 25 de març, indicant nom, cognoms, mitjà i DNI.


22 de març de 2019


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: Segona Cimera per a la millora de la qualitat de l'aire a la conurbació de Barcelona
DIA: 25 de març (dilluns)
HORA: 17 hores (mut)
19 hores (atenció a mitjans).
LLOC: Palau de Pedralbes (Sala Gran) (Av. Diagonal, 686). Barcelona.